Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16-9-2013 : ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων  και την συμμετοχή στην 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 18 και Πεμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ενημερωτικές γενικές συνελεύσεις .

Το Σωματείο μας συμμετέχει ενεργά στην απεργία με:

  • Συγκέντρωση στις 9:30 π.μ. την Τετάρτη στα Δικαστήρια όπου δικάζονται οι δυο συνάδερφοι για την υπόθεση Φουχτελ και στην συνέχεια πορεία μεχρι την Αριστοτέλους και συμμετοχή στην πορεία της ΑΔΕΔΥ.

  • Συγκέντρωση στις 9:30 π.μ. την Πέμπτη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης  και στην συνέχεια πορεία μέχρι την Αριστοτέλους και συμμετοχή στην πορεία της ΑΔΕΔΥ.

6.000 συνάδελφοι από την Δημοτική Αστυνομία  και τους Σχολικούς Φύλακες έχουν ήδη απολυθεί και έπεται συνέχεια. 

Η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου «λαιμητόμο» δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση-μαριονέτα της Τρόικας για άμεσες απολύσεις με απλή υπουργική απόφαση. 

Τα ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό και μια πρωτοφανή στοχοποιηση των υπάλληλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό την πλήρη απαξίωση της.

Έτσι, σας καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Ασπροβαλτα για να λάβουμε κοινές αποφάσεις για την συνέχιση και την μορφή των κινητοποιήσεων. 

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.

Γιατί αν δεν αγωνιστείς για τους συναδέρφους κανείς δεν θα αγωνιστεί για σένα όταν θα έρθει η σειρά σου!